Uslovi Korišćenja

" SrbijaOglasi.com "
17/11/2016


Poštovani korisnici oglasnog portala SRBIJAOGLASI.COM.Želimo da vas obavestimo da od 11.11.2016 godine, Srbija Oglasi počinje zvanično sa radom.Pošto smo proveli dosta vremena na unapredjenju korisničkog portala i oglasa u opšte, došlo je do velikih promena po pitanju oglasa i njihovog postavljanja,svaki oglas koji se postavi, bice prethodno filtriran i modifikovan od strane administratora sajta, radi boljeg plasmana istog čitaocu i tražiocu odredjenih usluga ili roba.Prethodni oglasi su imali velikih propusta kod objavljivanja te su pojedinci da bi bili zastupljeni na provoj strani našeg portala postavljali po 30 istih oglasa tako da drugi korisnici nisu mogli da budu primećeni, te smo morali da izmenjamo celu skriptu na sajtu zbog pojedinaca.Od sada svaki oglas koji je zanimljiv i sa slikom, biće objavljen na našoj facebook stranici koja trenutno broji preko 9500 hiljada vernih članova.Cilj nam je da napravimo kvalitetan sajt sa kvalitetnim sadržajem za potencijalne kupce,prodavce kao i za ponudjače određenih usluga iz regiona i šire, te ne želimo da kvarimo izgled i utisak.Takođe molimo sadašnje i buduće korisnike da obavezno postave bar jednu sliku oglasnog predmeta ili usluge adresu,telefon ili bilo kakav kontakt zbog zaštite naših drugih korisnika. Oglasi koje objavite su svakako vidljivi na internetu i nema potrebe da se za isti predmet ,uslugu i slicno postavlja 20 ili 30 istih oglasa.Oglasni portal automatski zadržava oglas te on nece biti vidljiv dok ga ne pregleda i objavi administrator sajta.

 

Zabranjeno oglašavanje

1. Oglašavanje pod lični oglasi zabranjeno je postavljati oglase koji imaju slike neprikladnog sadržaja.

2. Oglašavanje opojnih droga,alkoholnih pića,duvanskih proizvoda i ostalih akciznih roba.

3. Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece,postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica na prevaru.

4. Oglašavanje roba i prodaja istih roba pod tudim brendom ili logom,piratskih kopija bilo koje vrste.

5. Oglašavanje prodaje medicinskih preparata bez da je prodavac licencirani i ovlašteni distributer istih,kamagra,vijagra,preparati i lekovi koji se izdaju na poseban recept.

6. Oglašavanje bilo kojeg vida rasne,verske,politicke ili bilo kojeg oblika deskriminacije licnosti ili njegovog stanja.

7. Oglašavanje koje namerno ili prikriveno podstiče ili dovodi u zabludu lice tjst,primaoca oglasne usluge i izlaganje lica namernim troškovima uspostavljanja kontakta sa oglašivačem.

8. Molimo vas da naslov oglasa kao i tekst oglasa ne pišete velikim slovima u protivnom oglas neće biti objavljen!! 

9. Izričito je zabranjeno postavljanje duplih oglasa ili pokušaj manipulacije da bi se isti oglas postavio dva ili više puta!!!!

 

NAPOMENA! 

Ako postavljate oglase uslužno za novac ili činite uslugu nekom prijatelju trećem licu, vi snosite kompletnu odgovornost za tačnost oglasa,ažuriranje oglasa,razne izmene i sl.

Takođe ste odgovorni za brisanje oglasa koji ste postavili za treće lice.Primer: Postavili ste nekom da prodajete kuću,kuća je prodata ostao je oglas i ta osoba kontaktira nas neznajući da je oglas postavljen od strane

lica koje postavlja uslu\no oglase,brat,sestra i slično i zahteva brisanje oglasa. Takvo brisanje je moguće samo uz validan dokument izdat od organa R.Srbije koji će nam biti poslat na mail.

Sajt Srbija Oglasi nije uključen ni u jednu transakciju izmeđju korisnika sajta,ne obrađuje plaćanja putem sajta i sl,ne garantuje za dostavu,ne garantuje ni za jedan vid transakcija,ne pruža usluge zaloga

niti nudi "zaštitu kupca" ili "garantuje za prodavca roba i usluga" !

 

Zaštita korisnika portala od prevare na internetu

1. Izbegnite prevaru i nemojte placati preko Pay Pal-a

2. Nikad ne placajte unapred preko Western Union , Moneygram ili drugih usluga placanja

3. Nemojte kupovati ili prodavati izvan vaše zemlje . Ne prihvatajte inostrane čekove

 

 

Zahvaljujemo se na razumevanju.

Oglasni portal SrbijaOglasi.com, zadržava pravo da može i ne mora objaviti oglas za koji smatra da je štetan za korisnike istog portala i za koji misli da narušava pravila koja su gore navedena.

SRBIJA OGLASI TEAM

 

Kliknite ovde da se vratite na pocetnu stranu.