Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php56/sess_7cee174ce51d0dcd8d5cb8ca0be5bb03, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/handyma1/public_html/oc-includes/osclass/core/Session.php on line 75

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in /home/handyma1/public_html/oc-includes/osclass/core/Session.php on line 75

Warning: session_id(): Cannot change session id when headers already sent in /home/handyma1/public_html/oc-includes/osclass/core/Session.php on line 49

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/handyma1/public_html/oc-includes/osclass/core/Session.php on line 50

Warning: session_regenerate_id(): Cannot regenerate session id - session is not active in /home/handyma1/public_html/oc-includes/osclass/core/Session.php on line 51
Brža prodaja -    6 Načina za bržu prodaju vašeg automobila na Srbija Oglasi         1. Razmislite o velikoj uvodnoj liniji. Stručnjaci... - Srbija Oglasi

Brža prodaja

 

 6 Načina za bržu prodaju vašeg automobila na Srbija Oglasi

 

 

 

 

1. Razmislite o velikoj uvodnoj liniji. Stručnjaci takođe preporučuju navođenje godine, marke i modela, kao i cene vozila, čime bi se povećala mogućnost otkrivanja oglasa. 

  

2. Osigurajte što je moguće više podataka o automobilu.
Davanjem više informacija povećaćete poverenje potencijalnih kupaca. Svakako uključite informacije o tome radi li se o automobilu ili je automobil doživeo nesreću.

Kada se prodaju, Automobili - Delovi zavisi u velikoj meri o stvaranju poverenja, stoga budite spremni odgovoriti na pitanja iskreno, što zauzvrat čini kupce sigurnijima.

 

3. Dodajte nekoliko fotografija automobila. Moguće je prenijeti 12 slike u SRBIJA OGLASI. Ako možete, verojatno biste ih trebali obraditi u grafičkom uređivaču.

Ali, najbolja praksa sugeriše da ne menjate automobil do neprepoznatljivosti, možda samo nekoliko stilskih promena koje će istaknuti specifičnost automobila.

Ako nemate veštine za uređivanje grafike, nemojte se bojati! Jednostavan način da stavite svoj automobil u najboljem svetlu je da fotografišete vozilo u različito doba dana i odaberete najbolje.

Atraktivne fotografije pomažu uspostaviti vizualnu, pa čak i emocionalnu vezu s potencijalnim kupcima.

Pobrinite se da uključite fotografije koje prikazuju spoljašnjost i unutrašnjost automobila, kao i prednju, bočnu i zadnju stranu. Uključivanje više slika nego što je potrebno osigurava bržu prodaju!

 

4. Provesti istraživanje tržišta u vezi cena za slične modele. Pronađite "visoke", "srednje" i "niske" cene za sličnu marku i model. Pokušajte smisliti najbolju cenu.

Uvijek možete početi s određivanjem cene u najskupljoj kategoriji i polako pomičite cenu s vremenom, ili možete početi u sredini i nikada ne menjati cenu. Donji deo spektra obično je za one situacije u kojima prodavači žele prodati automobil brzo.


5. Dodajte svoj oglas na sam vrh s dodatnim funkcijama SRBIJA OGLASI. Popularni delovi web-lokacije brzo se pomiču i oglas se može izgubiti među ostalim oglasima.

Možete ga redovno osvežavati - dodavanjem novih informacija, fotografija ili čak promenom cene, ali će na kraju i dalje izgubiti položaj na stranici.

Dakle, koji je najbolji put napred? Iskoristite posebne oznake koje SRBIJA OGLASI nudi i držite ih postavljene na istaknutom mestu na vrhu ili odaberite nešto manju opciju za manju naknadu.

Sve su opcije izvodive, posebno s obzirom na najpopularnije delove web-lokacije koji se svakodnevno dodaju na desetine i stotine novih oglasa.

 

6. Prenesite videozapis. Stvorite virtualnu probnu vožnju sa svojim automobilom - video radi bolje od fotografije! Koristeći modernu tehnologiju, možete stvoriti videozapis vašeg automobila u akciji - čak stvorite avanturu s malim skriptom koja bi mogla prodati vozilo u pola vremena!

Ako nemate ideja, razmislite izvan okvira. Na primjer, ako imate manji automobil, možete napraviti video koji prikazuje kako se manevriše u uskim prostorima.

Može li se vaše vozilo dobro da se pokaže i izvan glavnog puta? Pokažite nam! Prateći brojne ove savete ili neke od njih, pomoći će vam da još brže pronađete potencijalne kupce!

Zapamtite! Budite iskreni, imajte otvorenu komunikacijsku liniju i odgovorite na sva pitanja - čak i problematična. Lakše ga prodajte i ostvarite profit sa Srbija Oglasi