“ SrbijaOglasi.com “
17/07/2017

 

Poštovani korisnici oglasnog portala SRBIJAOGLASI.COM.Želimo da vas obavestimo da od 11.11.2016 godine, Srbija Oglasi počinje zvanično sa radom.Pošto smo proveli dosta vremena na unapredjenju korisnickog portala i oglasa u opšte, došlo je do velikih promena po pitanju oglasa i njihovog postavljanja,svaki oglas koji se postavi, bice prethodno filtriran i modifikovan radi boljeg plasmana istog citaocu i tražiocu odredjenih usluga ili roba.Prethodni oglasi su imali velikih propusta kod objavljivanja te su pojedinci da bi bili zastupljeni na provoj strani našeg portala postavljali po 30 istih oglasa tako da drugi korisnici nisu mogli da budu primeceni te smo morali da izmenjamo celu skriptu na sajtu zbog pojedinaca.Od sada svaki oglas koji je zanimljiv i da ima sliku biće objavljen na našoj facebook stranici koje trenutno broje preko 8000 hiljada vernih članova i još se pomenuta lista širi.Cilj nam je da napravimo kvalitetan sajt sa kvalitetnim sadržajem za potencijalne kupce,prodavce kao i za ponudjace odredenih usluga iz regiona i šire te ne želimo da kvarimo izgled i utisak.Takode molimo sadašnje i buduće korisnike da obavezno postave bar jednu sliku oglasnog predmeta ili usluge adresu,telefon ili bilo kakav kontakt zbog zaštite naših drugih korisnika.Oglas koji objavite je svakako vidljiv na internetu i nema potrebe da se za isti predmet ,uslugu i slično postavlja 20 ili 30 istih oglasa pošto vas to dovodi u poziciju da trenutno budete banovani od strane administratora sajta i onemogućeni da postavljate oglase.Oglasni portal automatski zadržava oglas te on neće biti vidljiv dok ga ne pregleda i objavi administrator sajta.

 

 

Zabranjeno oglašavanje

 

1. Oglašavanje pod lični oglasi zabranjeno je postavljati oglase koji nude sexualne usluge za novac.

2. Oglašavanje opojnih droga,alkoholnih pica,duvanskih proizvoda.

3. Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece,postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica na prevaru.

4. Oglašavanje roba i prodaja istih roba pod tudim brendom ili logom,piratskih kopija bilo koje vrste.

5. Oglašavanje prodaje medicinskih preparata bez da je prodavac licencirani i ovlašteni distributer istih,kamagra,vijagra,preparati i lekovi koji se izdaju na poseban recept.

6. Oglašavanje bilo kojeg vida rasne,verske,politicke ili bilo kojeg oblika deskriminacije licnosti ili njegovog stanja.

7. Oglašavanje koje namerno ili prikriveno podstice ili dovodi u zabludu lice tjst,primaoca oglasne usluge i izlaganje lica namernim troškovima uspostavljanja kontakta sa oglašivacem.

Zaštita korisnika portala od prevare na internetu

1. Izbegnite prevaru i nemojte placati preko Pay Pal-a

2. Nikad ne placajte unapred preko Western Union , Moneygram ili drugih usluga placanja

3. Nemojte kupovati ili prodavati izvan vaše zemlje . Ne prihvatajte inostrane cekove

4. Ovaj sajt nije ukljucen ni u jednu transakciju ,ne obraduje placanja, garanciju dostave , garancija transakcije , ne pruža usluge zaloga niti nudi „zaštitu kupca “ ili “ garantuje za prodavca roba i usluga “

Zahvaljujemo se na razumevanju.

Oglasni portal SrbijaOglasi.com, zadržava pravo da može i ne mora objaviti oglas za koji smatra da je štetan za korisnike istog portala i za koji misli da narušava pravila koja su gore navedena.

SRBIJA OGLASI TEAM

Kliknite ovde da se vratite na početnu stranu.