Šta radimo
Imamo prelepo sveže cveće za sve prilike. . Dostavićemo vam i postaviti aranžman sa extremnom pažnjom.Jer mi smo experti za cveće.Stojimo iza svog cveća sa 100% garancijom. Naravno dobrodošli ste da sami izaberete buket i aranžman za svaku vašu priliku .Posvetite se cveću danas, dajte poklon zbog kojeg ce se zamislitit,ili običnu priliku pretvorite u specijalnu !

FRAGOLA TEAM
Cvećarska radnja Fragola bavi se isključivo prodajom saksijskog i rezanog cveća, uredjenjem poslovnog i privatnog prostora, aranžiranjem i organizacijom venčanja ,rodjendana kao i svih drugih vidova proslava, prodajom, cveća, cvetnih aranžmana,zemlje i djubriva domaćih i stranih proizvodjača . Projektovanjem ,uredjenjem i održavanjem dvorišta.Prodajom dendrološkog materijala,perena i ukrasnih trava. Proizvodnjom i prodajom sezonskog cveća:Petunija,Surfinij,Imatiens,Begonia,Semperflorens,Tagetes,Ageratum,Salvia,
Gazania,Lobelia,Alisum,Pelargonium,Celosia,Mimulus,Verbena,Vinca,Viola,Myosotis,Belis,Perenis i velikog broja ukrasnih travai perena(Ehinacea,Sedum,Rudbeckia,Helenium
,Campanula,Lavandula,Rosmarinus,Dianthus,Delphinium,LupinusAubrieta,Primula,Astilbe…i dr.)

Naša misija
Da budemo najpoštovanija i najatraktivnija cvećara u Sremskoj Mitrovici, kao i da stvorimo vrhunske standarde, koji će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, kroz održavanje kvaliteta proizvoda i usluga , da prepoznamo ciljeve i interese naših sadašnjih i budućih klijenata i da postanemo prvi izbor korisnicima naših usluga u Sremu a i šire. Svesni smo da je jedini način ostvarenja ovog cilja pružanje kvalitetnih usluga po pristupačnim cenama.Naša vizija je da pored pružanja prvoklasnih usluga u oblasti cvećarstva, sa svojim klijentima ostvarimo komunikaciju zasnovanu na poverenju, kvalitetu.

Q Koje sve vrste usluga nudite?

Pružamo izuzetne usluge uređivanja u širokom spektru komercijalnih i stambenih objekata sa više od 10 godina iskustva , uključujući i velika korporativna okruženja , gradske uprave , tržne centre i stanove . Naši iskusni cvećari svaki dan postavljaju standarde u cvećarskoj branši , dizajniranje buketa , bidermajera,dekoracije venčanja,dekoraciji poslovno stambenih objekata.Iskusan tim Cvećare Fragola je tu za vas u svakom trenutku.

Q Da li vršite dostavu cveća

Cvećara Fragola od samog početka svog poslovanja bavi se i isporukom raznih vrsta buketa,aranžmana i dekoracija na željenu adresu na teritoriji čitavog Srema,Beograda i Novog Sada.Za ove regione smo se odlučili iz razloga zato što želimo da budemo sigurni da će naše cveće stići na željenu adresu onako kako smo ga mi dekorisali po prethodnom dogovoru sa klijentom ili kako je vidjen na slici na našem sajtu.

BRZA I SIGURNA DOSTAVA

Naši buketi biće dostavljeni na pomenutim lokacijama u rasponu od jednog do maksimalno tri sata od dogovora sa klijentom.Naši pouzdani i brzi dostavljači isporučiće vaše cveće na željenu adresu u svežem i perfektnom stanju sa 100% garancijom i zagarantovanom diskrecijom našeg cvećarskog studija Fragola .

CENA DOSTAVE BUKETA I ARANŽMANA!!

Kompletan asortiman naših radova možete pogledati na našem sajtu pod galerija ili na onlineshop koji je trenutno u pripremi.Za cene naših radova možete se informisati putem telefona +381643360444 ili putem kontakt formulara na sajtu a naše osoblje će vam odgovoriti u što kraćem roku.PS. Cene na sajtu biće vidljive po završetku onlineshopa.Dostava cveća na teritoriji Sremske Mitrovice je potpuno besplatna!!

Q Da li radite dekoracije venčanja i proslava?

Jasno nam je da je vaša venčanje velika investicija i želimo da naši klijenti znaju da smo tu za njih da im pomognemo da ostvare svoje snove na njihov specijalan dan.. Od novog dizajnerskog rešenja kao i cvetnih dekoracija, naše stručno osoblje Vam pomaže da naše i vaše ideje pretvorimo u čisto savršenstvo.

ISKUSTVO & IDEJE

Naš tim za dekoracije venčanja ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama uređenja sala i vanjskog prostora gde se održava venčanje tako da se fokusiramo na svoje ali i na ideje naših mladenaca koje nekada i za nas budu veliki izazov i novo iskustvo. Nekada naši klijenti budu sa nama od trenutka kad smo dobili posao pa do samog kraja i na taj način mogu imati viziju kako će sve na kraju izgledati ili u medjuvremenu dodati još neku ideju za dekoraciju.

PAŽNJA DO NAJSITNIJIH DETALJA

Naši dekorateri vode veliku pažnju na detalje kako bi svojim klijentima maksimalno dočarali kako unutrašnji tako i spoljašnji prostor a specijalno se vodi računa o dekoraciji koja je na mladenačkom stolu i stolovima u sali gde je naš rad bukvalno na brisanom prostoru i gde i najmanja sitnica dolazi do izražaja.

Q Ključne prednosti vaših usluga

Cvećara Fragola kao i svi zaposleni prvenstveno rade ovaj posao zato što uživaju,vole i emocionalno se kompletno unose u svoj rad a takodje žele da pokažu maksimum svojih mogućnosti u dizajniranju cvetnih buketa,aranžmana i dekoraciji venčanja.Kod nas u timu se sve radi po planu i predhodnom dogovoru sa celokupnom ekipom koja radi na nekom projektu.

1. Vaše venčanje biće onako kako je dogovoreno
2. Budžet namenjen za dekoracije ne prelazi dogovorenu sumu
3.Na projektu vašeg venčanja rade profesionalci sa iskustvom
4. Ideje za vaše venčanje dolaze od najboljih u branši
5. Mi radimo ovo prvenstveno zato što volimo ovaj posao

2 Komentara za Cvećara Fragola

bokij

2 Komentari

Cvecara Fragola

5/ 5

Cvecara Fragola je za svaku pohvalu… Od nasmejanog osoblja i njhove usluge pa do vrhunske ponude. Svima bi preporucila da dodju i uvere se sami jer znam da ce se posle vratiti i sigurno preporuciti ovu cvecaru svim svojim prijateljima. Slavica Filipović Beograd, RS

Odgovor Vlasnika

Hvala na recenziji mnogo nam znači!!

Sremac Nekretnine

1 Komentari

Vrhunska Cvećara

5/ 5

Svaka preporuka za ovu cvecaru!Od dizajna svežeg cveća ljubaznog osoblja neznam sta više izdvojiti osim da jos samo sto nismo i ručali tamo,brutalno dobro!!

Ocenite nas i napišite komentar

Vaša Ocena za ovaj oglas

angry
crying
sleeping
smily
cool
Pretražite

Your review recommended to be at least 140 characters long

Prikaže radno vreme
  • Ponedeljak08:00 AM - 08:00 PM
  • Utorak08:00 AM - 08:00 PM
  • Sreda08:00 AM - 08:00 PM
  • Četvrtak08:00 AM - 08:00 PM
  • Petak08:00 AM - 08:00 PM
  • Subota08:00 AM - 08:00 PM
  • Nedelja09:00 AM - 03:00 PM
  • €€€€
  • Raspon Cena 10 - 1000

Potvrdite autentičnost